Bocchi the Rock! Filmleri İçin Geri Sayım Başladı!

Çıkış yaptığı günden itibaren pek çok anime tutkununun ilgisini çeken Bocchi the Rock! için animenin resmi Twitter hesabı tarafından önümüzdeki yıl gelecek filmlerin başlıkları açıklandı.

bocchi the rock yeni sezon film afişi

Yapılan açıklamada filmin tanıtım afişiyle (yukarıda) beraber: İlk filmin adı Bocchi the Rock! Re: adını taşıyacak ve 2024 bahar sezonunda Japonya’da gösterime girecek; ikinci filmin adı ise Bocchi the Rock! Re:Re: başlığıyla 2024 yaz sezonunda gösterime girmesi planlanıyor.

Henüz net tarihini öğrenemediğimiz yeni filmler için yapılan duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Bocchi the Rock! Konusu:

Hitori Gotou, yani “Bocchi-chan,” insanların yanında o kadar içe dönük ve utangaç bir kızdır ki konuşmalarına hep “Ah…” diye başlar.

Ortaokul yıllarında gitar çalmaya başlayıp ve bir gruba katılmak istedi çünkü bunun kendisi gibi utangaç birinin bile parlaması için bir fırsat olabileceğini düşünüyordu. Ancak hiç arkadaşı olmadığı için her gün altı saat boyunca tek başına gitar çalışmaktan başka bir şey eline geçmedi.

Yetenekli bir gitarist olduktan sonra, gitar çalarken bir yandan çektiği videoları “Guitar Hero” adı altında internete yükledi bir yandan da okulunun kültür festivali konserinde sahne almayı hayal etti. Fakat yalnızca grup arkadaşı bulamamakla kalmadı, üstüne daha ne olduğunu anlamadan liseye gelmişti ve hâlâ tek bir arkadaş bile edinememişti!

Tamamen içine kapanmasına ramak kala, bir gün Kessoku Band’in davulcusu Nijika Ijichi ona ulaştı. Bu sayede günlük hayatı yavaş yavaş değişmeye başladı…

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours