Blue Box İlk Tanıtım Fragmanını Yayınladı

Cumartesi günü düzenlenen Jump Festa ’24 etkinliğinde, Kouji Miura‘nın Blue Box (Ao no Hako) mangasının anime uyarlaması için bir tanıtım fragmanı, animasyon stüdyosu ve yeni detaylar hayranlarla paylaşıldı.

blue box anime

Koji Miura‘nın Blue Box mangasının yakın zamanda duyurulan anime uyarlaması, seslendirme sanatçıları Shoya Chiba ve Reina Ueda‘nın katılımıyla ilk tanıtım fragmanının gösterilmesiyle Jump Festa 2024‘e resmi olarak giriş yaptı. Ayrıca, ekibe Hina Chono’yu seslendireceği açıklanan Akari Kito da katıldı.

Telecom Animation Film (Tower of God) ise serinin animasyonundan sorumlu olacak.

Orijinal Blue Box mangası Nisan 2021’de Shueisha’nın Weekly Shonen Jump manga dergisinde yayınlanmaya başladı ve şu ana kadar Japonya’da 12 toplu cilt yayınlandı.

2024 Etkinliğine katıldığına göre, animenin 2024 yılında gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylememiz mümkündür.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

Romantik Spor Komedisi Blue Box Anime Uyarlamasına Kavuşuyor

Blue Box (Ao no Hako) Konusu:

Taiki, Chinatsu’ya uzaktan hayranlık duymaktadır ama onun da kendisini aynı şekilde gördüğünden şüphelenmektedir. Yine de bir şekilde, ona hayallerinden asla vazgeçmemesini söyleyecek cesareti toplar! Böylesine cesur bir açıklamadan sonra, Taiki’nin kısa süreli lise aşkı nihayet başlayacak mıdır?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours