Black Butler: Public School Arc Anime Nisan 2024’te Prömiyer Yapacak!

Black Butler resmi web sitesi: Yana Toboso‘nun Black Butler (Kuroshitsuji) mangasının yeni anime uyarlaması olan Public School Arc‘ın resmi kaynakları tarafından yapılan açıklamada serinin Nisan 2024‘te Japonya’da yayına başlayacağını duyuruldu!

black butler 2024 Ciel

Black Butler‘ın resmi sitesi ve sosyal kanalları Ciel‘in yer aldığı yeni bir görsel ve Public School Arc‘ın anime uyarlaması için Nisan 2024 prömiyer tarihi ile güncellendi. Ayrıca, Ciel’in doğum gününü kutlamak amacıyla yeni bir görsel (yukarıda) hazırlandı.

Black Butler: Public School Arc, Cloverworks’te Kenjiro Okada tarafından yönetilirken, Hiroyuki Yoshino serinin yazarı ve Yumi Shimizu ise karakterleri tasarlayacak. Seri, ayrıca Crunchyroll üzerinden de takip edilebilecek.

Yana Toboso’nun devam eden Black Butler mangası ilk olarak 2006 yılında Square Enix’in Monthly GFantasy dergisinde serileştirilmeye başlandı ve Temmuz 2022 itibariyle 32 cilt yayınlandı. Toshiya Shinohara’nın yönettiği ilk anime uyarlaması 2008’de gösterime girdi, ardından 2010’da Hirofumi Ogura’nın yönettiği Black Butler II, Black Butler: Book of Circus ve Black Butler: Book of Murder OVA ve 2014 yılında Noriyuki Abe tarafından yönetilen Black Butler: Book of the Atlantic anime filmi 2017’de yayınlandı. Seri ayrıca 2014 yılında bir canlı çekim filmine de ilham verdi.

İşte daha önce yeni sezonla ilgili paylaşılan tanıtım fragmanı ve Ciel’in doğum günü dolayısıyla yapılan paylaşım:

#1

#2

Black Butler (Kuroshitsuji) Public School Arc Konusu:

Uşak Sebastian Michaelis, 13 yaşındaki efendisi Kont Ciel Phantomhive ile birlikte, on dokuzuncu yüzyıl İngiltere’sinin cesur yeraltı dünyasında “Kraliçe’nin bekçi köpeği” olarak kirli işler yapmaktadır.

Bir gün Ciel, Kraliçe Victoria’dan İngiltere’nin en iyi devlet okullarından biri olan Weston College’daki birkaç öğrencinin ortadan kaybolduğunu bildiren bir mektup alır… ve aralarında Derrick adında bir akrabası da vardır. Bunun üzerine Sebastian ve Ciel, konunun özüne inmek için Weston Koleji’ne sızar. Acaba bu öğrencilere gerçekten ne oldu?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours