BanG Dream! It’s MyGo!!!!! Animesi 2024’te 2 Yeni Filme Kavuşuyor

“Bushiroad Yeni Yılın Büyük Duyurusu 2024” etkinliğinde, BanG Dream! It’s MyGo!!!!! animesinin bu yıl iki yeni filmle döneceği açıklandı. Ancak bu iki film, sezonluk animeleri de içerecek ama aynı zamanda bazı yeni sahneler de bizi bekliyor olacak.

MyGO!!!!! kızları, BanG Dream! 2015’te büyük bir yıl geçirdi. Nisan ayındaki canlı konserlerinde nihayet kimliklerini açıkladıktan sonra, Haziran ayında kendi anime serilerine kavuştular ve Eylül ayında da mobil oyun BanG Dream! Girls Band Party‘nin Japon sunucusunun kadrosuna katılmayı başardılar. 2024’te ise popülerlik zamanları devam ediyor, çünkü bu yıl kendi sinema filmlerini çekeceklerini duyurdular!

Ancak önceden duyurmuş olalım, iki film ağırlıklı olarak 2023 yaz serisinin bazı ek sahneler eklenerek yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olacak. İlkinin adı “Spring Sunshine, Lost Cat (Haru no Hidamari, Mayoi Neko)” ve ikincisi ise “Sing, Songs That Become Us & FILM LIVE (Utau, Bokura ni Nareru Uta & Film Live)” adını taşıyacak. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, ikinci film mevcut hikayeyi yeni animasyon film konseriyle tamamlayacak.

Animede yer alan MyGo!!!!! üyeleri ise:

• Tomori Takamatsu rolünde Hina Yomiya

• Anon Chihaya rolünde Rin Tateishi

• Rāna Kaname rolünde Hina Aoki

• Soyo Nagasaki rolünde Mika Kohinata

• Taki Shina rolünde ise Koko Hayashi görev alıyor.

İşte resmi BanG Dream! Twitter) hesabında paylaşılan video:

BanG Dream! Konusu:

Yeni bir okula uyum sağlamanın en iyi yolu nedir? Elbette bir grup kurmak! Anon, kız gruplarının popüler olduğu Haneoka Kız Akademisi‘ne henüz yeni transfer oldu. Ancak okula geç başladığı için grup kuracak fazla kız kalmamıştır. Sonra ilk arkadaşı ve gruba katılmakta tereddüt eden Haneoka ve uyumsuz Tomori ile tanışır. Yine de Anon, Tomori’yi ikna etmeye ve arkadaşlığın ve müziğin gerçek gücünü deneyimlemekte kararlıdır.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours