Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian Animesi 2024 Yılında Prömiyer Yapacak

Geçtiğimiz gün yapılan “Alya Birthday Fest 2023” Özel Canlı Yayınında, Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san) roman serisinin anime uyarlaması için 2024 yılı planlandığı açıklandı.

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian anime 2024

Bolca Rus esintilerini hissedeceğimiz bir lise romantik komedi animesi olacak olan Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (Roshidere) için duyuruyla birlikte yeni bir tanıtım görseli (yukarıda) ve doğum günü özel videosu yayınlandı.

Animenin Nisan 2024‘te Japonya’da yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

İşte animeyle ilgili yayınlanan video:

Animenin resmi sosyal medya hesabından yayınlanan gönderiye ise aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian Konusu:

Masachika Kuze’nin yanında oturan Alya-san ona her zaman soğuk davranır. Buna ek olarak, bazen ona Rusça birkaç çapkınca kelime de gevelemektedir. Masachika ise kendisine söylenenlerin tek kelimesini bile kaçırmaz. Çünkü Masachika’da su gibi Rusça dinleme becerisi vardır!

Anlamadığını düşünen ve bazen ağzından sevgi sözcükleri kaçıran Alya-san… ve söylenenleri anlayan ama anlamamış gibi davranan Masachika. Sırıtmaya devam eden aşk hikayeleri onları nereye götürecek?

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours