Yuru Camp 3. Sezonu 2024 Yılında Geliyor

Yuru Camp△ serisinin resmi web sitesi, Pazartesi günü Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) mangasına dayanan üçüncü anime sezonu ‘Yuru Camp△ Sezon 3’ için Nisan 2024 prömiyer tarihini açıkladı.

yuru camp 3. sezon tanıtım afişi

Duyurulan prömiyer tarihiyle birlikte yayınlanan ilk karakter tanıtım afişinde (yukarıda) ise birçoğumuzun yakından tanıdığı Nadeshiko, kendisini son kamp macerasına götüren dağ treninin önünde bir selfie çekiyor.

Yuru Camp 3. Sezon için beklenen prömiyer tarihi ise Nisan 2024 olarak belirlendi.

Yuru Camp Konusu:

Shizuoka’dan Yamanashi’ye taşınan lise öğrencisi Nadeshiko, 1000 yenlik masrafıyla ünlü Fuji Dağı’nı görmeye karar verir. Motosu’ya kadar bisikletiyle gitmeyi başarsa da, kötüleşen hava koşulları nedeniyle geri dönmek zorunda kalır. Ancak hedefine giden yolun yarısında dayanamayarak bayılır. Uyandığında çoktan hava kararmıştır ve daha önce hiç gitmediği bir yerdedir. Eve nasıl döneceği konusunda ise hiçbir fikri yoktur. Nadeshiko’nun şanssızlığı, tek başına kamp yapan Rin ile karşılaştıktan sonra ise tersine döner. İşte bu gezgin kızların hikayesi, Nadeshiko ve Rin arasındaki bu ilk karşılaşma ile başlar.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours