Yubisaki to Renren Prömiyer Tarihi Duyuruldu!

İlk olarak “2024 Yılında Gelmesi Beklenen Yubisaki to Renren’den İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı” başlıklı haberimizle duyurduğumuz Yubisaki to Renren (A Sign of Affection)’le ilgili yepyeni detaylar ve yayın tarihi paylaşıldı! Detaylar haberimizin devamında.

a sign of affection 2024 anime

Yaklaşan romantik anime Yubisaki to Renren (A Sign of Affection), bugün tema şarkısı detayları, daha fazla oyuncu kadrosu ve 6 Ocak‘ta yapacağı Japonya prömiyeri ile birlikte yepyeni bir tanıtım afişini (yukarıda) de ortaya çıkardı.

Novelbright (Salaryman’s Club) serinin açılış tema şarkısı “Yuki no Oto“yu ve ChoQMay ise kapanış tema şarkısı olan “snowspring“i seslendirecek.

Yeni açıklanan oyuncu kadromuz ise:

Nao Toyama tarafından Emma Nakazono (Laid-Back Camp‘ten Rin karakteri)
• Tasuku Hatanaka tarafından ise Kokoro Iyanagi (My Hero Academia‘dan Denki karakteri) seslendirilecek.

Su Morishita’nın mangasından uyarlanan Yubisaki to Renren‘in yönetmenliğini stüdyo Ajiado’dan Yuta Murano (Kakushigoto) üstlenirken, serinin kompozisyonu Yoko Yonaiyama’ya (Ya Boy Kongming!), karakter tasarımları Kasumi Sakai’ye ve müzikleri ise Yukari Hashimoto’ya (Komi Can’t Communicate) ait.

Daha önce yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Yubisaki to Renren (A Sign of Affection) Konusu:

Yuki Itose, doğduğundan beri dünyası sessizlikle örtülü olan işitme engelli bir üniversite öğrencisidir. Hayatı boyunca aynı yerde yaşamış ve en yakın arkadaşı Rin Fujishiro dışında başkalarıyla nadiren etkileşime girmiştir. Bir gün işe gidip gelirken, Rin’in ortak arkadaşı olan gümüş saçlı ve çok dilli Itsuomi Nagi ile tanışır. Çoğu kişinin aksine Itsuomi, Yuki’nin engelini öğrendiğinde tereddütsüz davranır; üstüne yurtdışı deneyimleriyle birlikte Yuki’yi büyüler ve etkiler. Ayrıldıktan sonra da ona olan düşkünlüğü artmaya devam eder. Böylece birbirlerinin farklı hayatlarını öğrendikçe hem Yuki hem de Itsuomi için yeni bir dünya açılmaya başlar.

Yubisaki to Renren, bir üniversite öğrencisinin sessiz hayatını ve dünyasını paylaşan bir adamın kendi yaşamını nasıl değiştirmeye başladığını gösteren bir romantik bir komedidir.

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir