Your Lie in April’in Yaratıcısı Naoshi Arakawa’dan Yeni Manga Sürprizi

Naoshi Arakawa‘nın resmi Twitter hesabı tarafından geçtiğimiz Cuma günü, Arakawa’nın Kodansha Weekly Shōnen Magazine‘in 2024 altıncı sayısında yeni bir manga yayınlayacağını duyurdu. Derginin 2024 tarihli birleştirilmiş dördüncü ve beşinci sayısı 27 Aralık‘ta yeni manga hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacak.

Naoshi Arakawa manga

Arakawa, Eylül 2022’de başlattığı Atwight Game mangasını ise 12 Nisan’da sonlandırmıştı.

Arakawa’nın Your Lie in April (Shigatsu wa Kimi no Uso) mangası, 2011 yılında Kodansha’nın Monthly Shonen Magazine dergisinde yayınlanmaya başladı ve Şubat 2015’te sona erdi. Kodansha, 11. ve son derlenmiş cildini ise Mayıs 2015’te Japonya’da yayınladı. Manga, Ekim 2014‘te prömiyeri yapılan ve halen çok büyük bir hayran kitlesi bulunan 22 bölümlük bir anime serisine (Your Lie in April) ilham verdi. Manga ayrıca Eylül 2016’da gösterime giren bir live-action filmine de ilham kaynağı oldu.

Arakawa son olarak, daha önceki Sayonara, Football adlı iki ciltlik mangasının devamı niteliğindeki Farewell, My Dear Cramer (Sayonara Watashi no Cramer) mangasını çizdi. Farewell, My Dear Cramer Mayıs 2016‘da Monthly Shonen Magazine’de yayınlanmaya başladı ve Aralık 2020‘de 14 cilt ile sona erdi.

Kodansha Comics, mangayı Japonca sürümüyle eş zamanlı olarak dijitalde yayınladı hem de basılı olarak yayınlamaktadır. Hem Farewell, My Dear Cramer hem de Sayonara, Football anime uyarlaması alarak daha fazla hayran kitlesine ulaştılar. Farewell, My Dear Cramer animesinin prömiyeri Nisan 2021‘de yapılırken, Sayonara, Football‘u uyarlayan anime filmi Eiga Sayonara Watashi no Cramer First Touch ise Haziran 2021‘de gösterime girdi.

Şimdilik Naoshi Arakawa’dan daha fazla detay beklemek dışında yapacak bir şeyimiz olmasa da, geçmişinde yer alan eserlerden geri kalmayacak bir seri ortaya çıkaracağını söyleyebiliriz.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours