Yeni Ninja Kamui Anime Fragmanı Yayınlandı

Adult Swim‘in YouTube kanalı tarafından, prömiyeri yaklaşan Ninja Kamui animesi için yeni bir İngilizce fragman yayınlanmaya başladı.

ninja kamui

Hafta sonu Ninja Kamui‘nin 10 Şubat‘ta gösterime gireceğini doğruladıktan kısa bir süre sonra Adult Swim, JUJUTSU KAISEN’in yönetmeni Sunghoo Park‘ın son projesinin resmi fragmanını 22 Ocak‘ta yayınladı.

Yönetmen olarak Sunghoo Park’ın yanı sıra, Ninja Kamui animesinde Afro Samurai‘den Takashi Okazaki‘nin karakter tasarımları ve E&H Production ve Sola Entertainment‘ın animasyon prodüksiyonu da yer alıyor.

Ninja Kamui, daha önce de doğrulandığı gibi, 10 Şubat’ta prömiyerini yapacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=Ai83FJsPoVo

Ninja Kamui Konusu:

Ninja Kamui, klanından kaçan ve ailesiyle birlikte Amerika’nın kırsal kesiminde şiddet dolu geçmişinden saklanan eski bir ninja, yani bir Nukenin olan Joe Higan‘ı takip ediyor. Bir gece, eski örgütünden bir grup suikastçı tarafından pusuya düşürülür ve eski kodlarına ihanet ettikleri için Joe ve ailesinden kanlı bir intikam alırlar. Görünürdeki “ölümünden” dirilen Joe, ailesinin ve arkadaşlarının intikamını almak için eski hali olan Ninja Kamui olarak yeniden ortaya çıkacaktır.

Kamui bir 21. yüzyıl ninjası ve eski becerilerini yüksek teknolojili silahlara karşı acımasız bir ustalıkla kullanan gölgeli bir anakronizmdir. Kendisini yaratan klanı çökertmek için eğitimli suikastçılarla, savaşçı cyborglarla ve rakip ninjalarla yüzleşmek zorundadır.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours