Ya Boy Kongming! Anime Filmi 2024’te Yayınlanacak

Son yayınlanan bir tanıtım fragmanıyla Yuto Yotsuba ve Ryo Ogawa’nın Ya Boy Kongming! (Paripi Koumei) mangasının televizyon animesi bir derleme filme dönüşüyor. Ya Boy Kongming! Road to Summer Sonia, önümüzdeki yıl Japonya genelinde gösterime girecek.

paripi koumei 2024 film

Geçtiğimiz dönem ilk duyurusuyla birlikte filmin tanıtım afişinin (yukarıda) de yer aldığı paylaşımın ardından, şimdi de yeni bir tanıtım fragmanıyla Ya Boy Kongming! Road to Summer Sonia 1 Mart 2024‘te yapacağı prömiyerini bekliyor.

Orijinal Ya Boy Kongming! mangası ilk olarak Kodansha’nın “Weekly Young Magazine” dergisinde serileştirilmişti. Shu Honma, Ya Boy Kongming! Road to Summer Sonia‘yı animasyon stüdyosu P.A. WORKS’te yönetecek ve filmde Genki Hikota’nın (Hifumi,inc.) müzikleri ve Avex Pictures’ın müzik prodüksiyonu da yer alacak.

Seslendirme sanatçıları ise Ryotaro Okiayu ve Kaede Hondo, sırasıyla Zhuge Kongming ve Eiko Tsukimi rollerini yeniden canlandıracak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Ya Boy Kongming! (Paripi Koumei) Konusu:

234 yılında, ölmek üzere olan Zhuge Kongming, Çin’in en büyük askeri stratejistlerinden ve devlet adamlarından biri olarak hayatını gözden geçirir ve daha az çalkantılı zamanlarda doğmuş olsaydı neler olabileceğini merak eder. Açıklanamaz bir şekilde, Kongming bir anda kendini çok yabancı bir ülkede genç bir bedende bulur! Peki ama feodal diplomasinin ve savaş sanatı ustası neden modern Japonya’ya getirilmiştir? Hamburger çevirmek için fazlasıyla nitelikli olsa da sonrasında kader, hevesli şarkıcı Eiko Tsukimi’nin büyüleyici sesini çağırır. Eiko’nun profesyonel olma yolundaki sıkıntılarını öğrenen Kongming’in görevi güvence altına alınır: Müthiş zanaatını, zekâsını ve eski Çin sırları çantasını Eiko’yu bir yıldız yapma misyonuna kullanmak! Şimdi Japon müzik endüstrisinin yöneticilerine acıyın, çünkü onlar sadece birer insan ve yeniden doğan bir efsanenin tanıtım saldırısıyla karşı karşıyalar: YA BOY KONGMING!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours