Whisper Me a Love Song Nisan 2024’e Ertelendi

Yakında yayınlanacak olan kızların aşk animesi Whisper Me a Love Song (Sasayaku You ni Koi wo Utau) için ilk ana fragman bugün yayınlandı ve ayrıca resmi kanallarca serinin yayın tarihinde de değişikliğe gidileceği duyuruldu.

Whisper Me a Love Song anime

İlk olarak Ocak 2024’te yayınlanması planlanan seri, Akira Mano’nun sağlık nedenleriyle yönetmenliği Xinya Cai’den devraldığı ve Yokohama Animation Lab’in CLOUDHEARTS ile ortak yapımcılığa adım attığı bir yapım kadrosu değişikliğinin ardından Nisan 2024‘te prömiyer yapacak.

Yayınlanan ana fragmanda ise SSGIRLS‘ün “Humming Love” şarkısı eşliğinde iki cıvıl cıvıl muhabbet kuşu arasındaki “ilk seste aşk” anına şahitlik ediyoruz!

İşte yayınlanan fragman:

Animenin resmi sosyal medya hesabı tarafından yapılan duyuru ise:

Whisper Me a Love Song (Sasayaku You ni Koi wo Utau) Konusu:

Yori Asanagi birçok açıdan olgun bir kızdır ama konu romantizm olduğunda hâlâ çok toydur. Bu duygu, alt sınıflardan biri olan Himari Kino’nun, birinci sınıfların açılış törenindeki grup performansından sonra aniden ona aşkını itiraf etmesiyle kanıtlanır.
Kafası karışan ve şaşıran Yori, arkadaşlarına danışmak ister, ancak onlar aşk yaşadığını söyleyerek onunla alay ederler. Yori kısa sürede kararını verir ve Himari’nin duygularına karşılık vermeye çalışır, ancak olayların bir cilvesi olarak Himari’nin sevdiği şeyin kendisi değil, müziği olduğunu fark eder!
Yori, Himari’ye olan aşkının peşinden gitmeye devam ederken, Himari’yi kendisine aşık edeceğine söz verir. Bakalım bu tutkulu aşk çiçek mi açacak yoksa karşılıksız mı kalacaktır?

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours