Trapezium Mayıs 2024’te Anime Film Adaptasyonu Olarak Geliyor!

Flag Pictures tarafından, Kazumi Takayama‘nın trapezium romanının anime film uyarlamasının 10 Mayıs 2024 tarihinde Japonya’da gösterime gireceği duyuruldu. Aniplex, filmin duyurusu için bir tanıtım videosu yayınladı.

Aynı zamanda Nogizaka46 idol grubunun eski birinci nesil üyesi olan Kazumi Takayama’nın romanından uyarlanan Trapezium‘un anime film uyarlamasıyla ilgili ilk detaylar bugün açıklandı. Filmin 10 Mayıs‘ta Japonya’da gösterime girmesi planlanıyor.

Asaki Yuikawa, profesyonel bir idol olma yolunda sosyal medyayı ve hobilerini bir kenara bırakan, başını öne eğmeye ve erkek arkadaş aramamaya yemin eden lise öğrencisi Yuu Higashi‘nin başrolü olarak filmin ekibinin onaylanan ilk üyesi oldu. Japon müzik grubu MAISONdes de filmin temasını, açılış tema şarkısını ve atmosfer müziklerini yapmakla görevli.

Trapezium‘un ekibinde yer alan isimler:

• Yönetmen: CloverWorks stüdyolarından Masahiro Shinohara (Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai)

• Süpervizör: Koji Masunari (Blue Period, TONIKAWA, Oshi no Ko)

• Senaryo: Yuko Kakihara (Cells At Work!, The Apothecary Diaries)

• Karakter Tasarımı: Rio (Sorcerous Stabber Orphen)

• Müzik: Masaru Yokoyama (MASHLE: MAGIC AND MUSCLES, Horimiya)

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Trapezium Konusu:

Liseli bir kız olan Yuu Higashi, bir idol olmayı hedeflemektedir. Hayaline ulaşmak için kendine dört kural koyar: sosyal medyada aktif olmayacak, erkek arkadaşı olmayacak, okulda öne çıkmayacak ve kuzeyden, güneyden, doğudan ve batıdan güzel kızlarla arkadaş olacaktır.

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours