Tower of God 2. Sezonuyla 2024’te Geri Dönüyor!

Crunchyroll, geçtiğimiz Cuma günü Anime NYC‘deki panelinde Tower of God animesinin ikinci sezonunun Temmuz 2024‘te başlayacağını duyurdu.

tower of god 2024

Her şeyin sizin olabileceği kuleye dönme zamanı geldi! Tower of God 2. Sezon için resmi bir tanıtım afişi (yukarıda) ve fragmanı paylaşıldı ve yaklaşan yeni sezon için oklar 2024 Temmuz‘u gösteriyor.

Tower of God’ın 2. Sezonu Crunchyroll’da yayınlanacak. WEBTOON’da yayınlanan orijinal Tower of God webcomic Haziran 2010’da başladı ve bugüne kadar Kore’de 13 fiziksel cilt yayınlandı. Serinin Telecom Animation Film tarafından üretilen ve Takashi Sano tarafından yönetilen ilk anime uyarlaması ise Nisan 2020’de yayınlanmıştı.

Sırada ise önümüzde yepyeni bir 2. sezon var! İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Tower of God Konusu:

Zirveye ulaştığınızda her şey sizin olacak. Kulenin tepesinde bu dünyadaki her şey var ve hepsi sizin olabilir. Bir tanrı olabilirsiniz. Bu, yıldızları görebilmek için kuleye tırmanan kız Rachel ile ondan başka hiçbir şeye ihtiyacı olmayan çocuk Bam’ın başlangıç ve bitiş hikâyesidir.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours