Tonari no Youkai-san Animesinden İlk Fragman Paylaşıldı!

Noho’nun Tonari no Youkai-san (The Youkai Next to Me) mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi bugün açıldı ve animenin tanıtım videosu, tanıtım afişi, oyuncu kadrosu, ekibi ve 2024 prömiyeri ortaya çıktı.

Tonari no Youkai-san Anime

Yakında gösterime girecek olan doğaüstü yaşam animesi Tonari no Youkai-san‘dan haber var! Resmi bir tanıtım afişi (yukarıda) ve fragman ve aşağıdaki oyuncu kadrosuyla birlikte Nisan 2024‘te yapacağı prömiyerine doğru yola çıktı!

Asaki Yuikawa tarafından Mu-chan

Ryosuke Higa tarafından Jiro

Yuki Kaji (Haikyu‘daki Kenma karakteri) tarafındansa Buchio seslendirilecek.

Aimi Yamauchi (Salaryman’s Club) LIDEN FILMS’de animeyi yönetecek. Tomoko Konparu (Blue Spring Ride, Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!) serinin senaryolarından sorumlu ve Shigemitsu Abe ise (Aikatsu!) karakterleri tasarlıyacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Tonari no Youkai-san (The Youkai Next to Me) Konusu:

“Kedimiz bir nekomata’ya dönüşüyor olabilir…” Youkai’lerin, insanların ve tanrıların normal, günlük yaşamlarını sürdürdükleri, biraz sıcaklık ve ara sıra gizemle harmanlanmış kırsal bir kasaba.

Bir yaz, yirmi yaşındaki kedi Buchio aniden bir nekomata’ya dönüşür. Evriminin nedenini sorgulayan Buchio, dönüşen tilki Yuri ile birlikte dönüşüm hakkında daha fazla şey öğrenmek için yola çıkar.

Muu-chan ise Tengu Jirou’yu gözetlemekte ve Jirou’yu yeni bir ışık altında görmeye başlamaktadır. Aynı zamanda, talihsiz bir Nue’nin söylentileri de yayılmaya başlar…

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours