Toilet-Bound Hanako-kun 2. Sezonuyla Dönüyor!

Iro Aida’nın hayranlar tarafından ilgiyle takip edilen Toilet-Bound Hanako-kun (Jibaku Shounen Hanako-kun) mangasının anime uyarlamasına ait resmi Twitter hesabı tarafından animenin ikinci bir sezon alacağı duyuruldu.

Toilet-Bound Hanako-kun

Gün içerisinde “After-school Hanako-kun Halloween After Party” canlı yayınında açıklanan Toilet-bound Hanako-kun serisinin resmi kanalları, After-school Hanako-kun‘un 2024 sonbaharında dört bölümlük bir devam serisi olarak geri döneceğini ve buna ek olarak, Toilet-bound Hanako-kun 2. Sezonunun da resmi olarak yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Yayın tarihi ve ana kadro konusunda ise ilerleyen zamanlarda bilgi verileceği düşünülüyor.

Yapılan duyuruya ise aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Toilet-bound Hanako-kun Konusu:

Kamome Akademisi’nin pek çok gizemi olduğu söylenir, bunlardan en tuhafı da Hanako-kun’un yaramaz hayaletidir. Gizem tutkunu lise öğrencisi Nene Yashiro kazara ona bağlandığında, doğaüstü varlıkların gizli dünyasını ortaya çıkarır. Şimdi ikisi, öğrenciler ve doğaüstü varlıklar arasındaki barışı korumak için komplo kurmaktadırlar; tabii başlarını beladan uzak tutabilirlerse.

Kaynak: Crunchyroll, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours