Tohai Mahjong Mangası 2024’te Animeye Uyarlanıyor

Pony Canyon tarafından, Kōji Shinasaka‘nın Tōhai – Ura Route Mahjong Tōhairoku (Frozen Tile – Underground Rate Mahjong Battle Record) mangasının Tōhai – Ura Rate Mahjong Tōhairoku başlıklı bir anime uyarlamasının bu yıl yayınlanacağı duyuruldu.

Tōhai - Ura Rate Mahjong Tōhairoku

Yeraltı mahjong kumarına odaklanan gerilim dolu bir seinen manga dergisi olan Tohai – Ura Rate Mahjong Tohairoku (Frozen Tile – Underground Rate Mahjong Battle Record), 2024 yılında Japonya’da yayınlanacak bir TV animesine uyarlanıyor.

Koji Shinasaka’nın orijinal Tohai mangası Akita Shoten‘in Young Champion dergisinde serileştirilmiştir. Jun Hatori, animasyon stüdyosu EAST FISH STUDIO‘da Tohai – Ura Rate Mahjong Tohai Roku TV animesini yönetecek. Seride ayrıca Mariko Kunisawa‘nın dizi kompozitörlüğü, Sayaka Anezaki‘nin karakter tasarımları ve Yusuke Shirato ile Yuki Kishida‘nın da müzikleri yer alacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Tohai – Ura Rate Mahjong Tohairoku (Frozen Tile – Underground Rate Mahjong Battle Record) Konusu:

Animenin hikayesi, yeraltı mahjong salonlarında para, kadın ve hatta karaborsa iç organlar için yüksek bahisli kumarların oynandığı bir dünyada geçmektedir. Bu keyifsiz dünya ise soğuk tavırlarıyla kendisine “K of Ice” (Buzdan K) lakabını kazandıran liseli bir kumarbaz tarafından altüst ediliyor.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours