The Witch and the Beast Anime 11 Ocak’ta Yayına Başlıyor!

Kousuke Satake‘nin The Witch and the Beast (Majo to Yajuu) mangasının anime uyarlamasının 11 Ocak‘ta yapacağı prömiyeri yayınlanan yeni bir fragmanla duyurulurken, seriyle ilgili ikinci bir tanıtım afişi, altı yeni oyuncu kadrosu ve açılış ve kapanış tema şarkısı sanatçılarını da açıklandı.

majo to yajuu anime

Yaklaşan karanlık fantastik anime The Witch and the Beast‘in resmi web sitesi ve hesapları bugün yepyeni bir ikinci tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra, ekip üyelerine yeni katılan altı kişi ve yepyeni bir fragman yayınladı. Detaylı bilgiler yazımızın devamında yer alıyor. Anime ise 11 Ocak 2024‘te prömiyer yapacak.

Animenin açılış teması olarak progressive rock grubu sokoninaru‘dan “Soumonka” ve bitiş teması olarak da Yoshino Nanjo‘dan “Hikari no Trill” parçaları seslendirilecek.

Yeni açıklanan oyuncular arasında yer alan isimler ise:

Helga Velvet rolünde Miyu Tomita

Magic Sword Ashugan rolünde Rintarou Nishi

Matt Cougar rolünde Akira Ishida

Executioner rolünde Kazuhiro Yamaji

Farmas rolünde Kousei Hirota

Lowell rolünde Yuu Kobayashi

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

The Witch and the Beast 2024 Yılında Yapacağı Prömiyerine Hazırlanıyor

The Witch and the Beast (Majo to Yajuu) Konusu:

Her şey, güçleri bugün hâlâ dünyanın dört bir yanında var olan bireylere aktarılan 17 “Köken” ile başladı. Bir kasabada tabut taşıyan bir adam ve canavar gözlü bir kız belirir. Kız ise bir zamanlar bir cadı tarafından lanetlenmiştir ve şimdi laneti kaldırmak için onu aramaktadır. Karşılarına çıkan cadı, izini sürdükleri şey miydi? Ve lanet nasıl geri alınabilirdi? Kötü kalpli bir cadıdan intikam almak için çıkılan bu macera, canavarın cadıyı yakalamasıyla başlar. Bu muhteşem ve yoğun karanlık fantezi şimdi başlıyor!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir