The Witch and the Beast 2024 Yılında Yapacağı Prömiyerine Hazırlanıyor

Kousuke Satake’nin The Witch and the Beast (Majo to Yajuu) mangasının anime uyarlaması için açılan resmi web sitesi tarafından, anime kadrosunun yanı sıra için yeni bir tanıtım afişi de hayranlarla paylaşıldı.

The Witch and the Beast 2024

Ocak 2024‘te yayınlanması beklenen karanlık fantastik anime The Witch and the Beast’in resmi web sitesi ve hesapları bugün yepyeni bir tanıtım afişi (yukarıda) ve seslendirme kadrosuna yeni katılanların tam bir listesini ortaya çıkardı.

Başrol oyuncuları You Taichi (Guideau) ve Toshiyuki Morikawa’ya (Ashaf) aşağıdaki ekip eşlik edecek:

Yoko Hikasa tarafından Ione

Noriko Shibasaki tarafından Mary

Junko Minagawa tarafından Kiera Haines

Hidenobu Kiuchi tarafından Reuben Cole

Atsushi Takasaka tarafından Shulk

Takuma Terashima tarafından Loran

Saori Hayami tarafından Phanora Kristoffel

Johan Ryota tarafından Osaka

Hozumi Goda tarafından Jeff Enker

Nozomu Sasaki tarafından ise Necromancer seslendirildi

Kosuke Satake’nin mangasından uyarlanan The Witch and the Beast, Yokohama Animation Lab stüdyosunda Takayuki Hamana (Sorcerous Stabber Orphen) tarafından yönetilirken, serinin kompozisyonu Yuichiro Momose (So I’m a Spider, So What?) ve karakter tasarımları da Hiroya Iijima (Special 7: Special Crime Investigation Unit) tarafından yapıldı.

The Witch and the Beast (Majo to Yajuu) Konusu:

Her şey, güçleri bugün hâlâ dünyanın dört bir yanında var olan bireylere aktarılan 17 “Köken” ile başladı. Bir kasabada tabut taşıyan bir adam ve canavar gözlü bir kız belirir. Kız ise bir zamanlar bir cadı tarafından lanetlenmiştir ve şimdi laneti kaldırmak için onu aramaktadır. Karşılarına çıkan cadı, izini sürdükleri taş ocağı mıydı? Ve lanet nasıl geri alınabilirdi? Kötü kalpli bir cadıdan intikam almak için çıkılan bu macera, canavarın cadıyı yakalamasıyla başlar. Bu muhteşem ve yoğun karanlık fantezi şimdi başlıyor!

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours