The Rising of the Shield Hero 4. Sezon Duyuruldu

Kadokawa, bugün yaptığı açıklamada popüler anime The Rising of The Shield Hero (Tate no Yuusha no Nariagari) serisinin 4. sezonunun yapımına yeşil ışık yakıldığını duyurdu.

The Rising of the Shield Hero 4. Sezon

The Rising of the Shield Hero animesinin son sezonu daha fazlasını istemenize neden olduysa, uyarlamanın arkasındaki ekipten size iyi haberler var! The Rising of the Shield Hero 4. Sezon bugün bir radyo programında duyuruldu ve Naofumi‘nin seslendirmeni Kaito Ishikawa ise yeni prodüksiyon planlarını onaylama şerefine nail oldu.

Ayrıca, The Rising of the Shield Hero 4. Sezon Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya, Orta Doğu ve BDT’de Crunchyroll üzerinden yayınlanacak.

Serinin 4. sezonuyla ilgili ise şimdilik elimizdeki tüm detaylar bunlar. Ne zaman çıkacağı gibi pek çok detayın yakın zamanda duyurulması bekleniyor.

Aneko Yusagi ve Seira Minami‘nin romanlarından uyarlanan The Rising of the Shield Hero’nun en son sezonu Kinema Citrus stüdyosunda Hitoshi Haga (Made in Abyss yardımcı yönetmeni) tarafından yönetildi, dizinin kompozitörlüğü Keigo Koyanagi‘ye, müzikleri ise Kevin Penkin‘e (Tower of God) ait.

The Rising of the Shield Hero Konusu:

Sıradan bir otaku olan Iwatani Naofumi, kütüphanede onu başka bir dünyaya çağıran bir kitap bulur. Dört Kardinal Kahraman’dan biri olarak kılıç, mızrak ve yayı birleştirmek ve Kalkan Kahramanı olarak Felaket Dalgaları ile savaşmakla görevlendirilir.

Büyük bir macera beklentisiyle heyecanlanan Naofumi, ekibiyle birlikte yola çıkar. Ancak sadece birkaç gün sonra ihanete uğrar ve tüm parasını, saygınlığını ve itibarını kaybeder. Artık kimseye güvenemediği için Raphtalia adında bir köle tutar ve Dalgalar ile dünyayı karşısına alır.

Peki bu umutsuz durumu tersine çevirmenin bir yolunu gerçekten bulabilecek midir?

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours