The Fire Hunter 2. Sezonuyla 14 Ocak’ta Başlıyor!

Rieko Hinata ve Akihiro Yamada’nın The Fire Hunter (Hikari no Ou) fantastik roman serisinin anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından dizinin ikinci sezonu için ilk tanıtım videosunun 30 saniyelik ve 90 saniyelik versiyonlarını yayınlamaya başladı. Videolarda ayrıca ikinci sezonun 14 Ocak‘taki prömiyeri de açıklandı.

the fire hunter 2. sezon 2024

Rieko Hinata tarafından yazılan ve Akihiro Yamada tarafından çizilen romanlara dayanan tarihi anime serisi The Fire Hunter, bu Ocak ayında devam edeceğini önceki “The Fire Hunter 2024 Yılında 2. Sezonuyla Dönüyor!” haberimizde zaten duyurmuştu, ancak bugün seri 14 Ocak‘ta başlayacağını doğruladı. Bu açıklama yeni sezonu tanıtan iki fragmanla birlikte geldi.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanları:

#1

#2

The Fire Hunter (Hikari no Ou) Konusu:

Büyülü bariyerlerin ardında Alev İblisleri olarak bilinen ateşli canavarların istila ettiği bir dünya vardır ve insanlığı koruyabilecek tek kişiler ise Ateş Avcılarıdır. Canavarların dolaştığı karanlık ormanda, genç bir köylü olan Toko, bu yetenekli iz sürücülerden biri olan Koshi tarafından hayatı kurtarılır. Ancak karşılaşmaları bir kaza değildir ve bu yeni bir kaderin başlangıcı olur.

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours