The Fire Hunter 2. Sezon İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

Touko ve gelecekteki insanların hikayesini anlatan anime The Fire Hunter (Hikari no Ou), yeni sezonuyla tam gaz Ocak ayında devam ediyor! Bugün yayınlanan yepyeni fragmanlarla, açılış ve kapanış tema şarkılarını ilk kez duyma fırsatımız oldu.

the fire hunter 2. sezon 14 ocak

Rieko Hinata ve Akihiro Yamada‘nın The Fire Hunter (Hikari no Ou) fantastik roman serisinin anime uyarlaması ekibi tarafından, Perşembe günü dizinin ikinci sezonu için ikinci bir tanıtım videosunun 30 saniyelik ve 120 saniyelik versiyonları yayınlanmaya başlandı.

30 saniyelik versiyonda sanatçı Cocco‘nun “Hikarakka” adlı açılış tema şarkısının önizlemesi yer alıyor. 120 saniyelik versiyonda ise hem açılış tema şarkısının hem de dizide Akira’yı seslendiren Maaya Sakamoto‘nun “Dakishimete” adlı kapanış tema şarkısının önizlemesi yer alıyor.

The Fire Hunter, Mamoru Oshii (Ghost in the Shell) tarafından yazıldı ve animasyon stüdyosu signal.MD’de Junji Nishimura (Neo Yokio) tarafından yönetiliyor. Animenin ikinci sezonu ise 14 Ocak‘ta prömiyer yapacak.

İşte yayınlanan yeni fragmanlar:

#1

#2

İlgili:

The Fire Hunter 2. Sezonuyla 14 Ocak’ta Başlıyor!

The Fire Hunter (Hikari no Ou) Konusu:

Büyülü bariyerlerin ardında Alev İblisleri olarak bilinen ateşli canavarların istila ettiği bir dünya vardır ve insanlığı koruyabilecek tek kişiler ise Ateş Avcılarıdır. Canavarların dolaştığı karanlık ormanda, genç bir köylü olan Toko, bu yetenekli iz sürücülerden biri olan Koshi tarafından hayatı kurtarılır. Ancak karşılaşmaları bir kaza değildir ve bu yeni bir kaderin başlangıcı olur.

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours