The Eminence in Shadow: Lost Echoes Anime Filmi Duyuruldu

The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) 2. Sezon animesinin son bölümü yeni bir film haberi ile yayınlandı. Henüz filmle ilgili detaylı bilgimiz yok, ancak The Eminence in Shadow: Lost Echoes ilk tanıtım afişiyle birlikte duyuruldu.

The Eminence in Shadow: Lost Echoes

Eminence in Shadow roman serisi Kasım 2018’den bu yana Enterbrain tarafından Japonya’da ve Aralık 2018’den itibaren Anri Sakano‘nun çizimleriyle manga versiyonu olarak yayınlanmaktadır. Yen Press, romanın ve manganın İngilizce versiyonunu yayınlamaktadır.

İlk TV anime sezonu Kazuya Nakanishi‘nin yönetmenliğiyle ve Nexus‘un animasyon yapımcılığıyla Ekim 2022 ile Şubat 2023 arasında yayınlandı.

The Eminence in Shadow: Lost Echoes ile ilgili daha fazla detayın önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor. Şimdilik, 2024 yılında gelmesini beklediğimiz animeler arasında olduğunu söyleyebiliriz.

The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) Konusu:

Cid, gösterişli bir kahraman ya da alçak bir kötü adam olmak istemiyor. Gölgelerde faaliyet göstermek ve toplumun iplerini zekâsı ve kurnazlığıyla çekmek istiyor. Bu yüzden, sihirli güçlerle (ve aşırı aktif bir hayal gücüyle) donanmış olarak başka bir dünyaya isekai edildiğinde, tamamen uydurduğu kötü bir tarikatla savaşan bir yeraltı örgütü olan Gölge Bahçesi’ni kurar. Ancak Cid, en sevdiği anti-kahraman tiplemelerini mutlu bir şekilde canlandırırken, Gölge Bahçesi’nin üyelerinin onun her yalanına müjde muamelesi yaptıklarının farkında mıdır yoksa? O “sahte” tarikat aslında gerçektir ve onun güç fantezisinin GÖLGEDEKİ İMPARATORLUK’ta nihai gücü elde etme planlarını engellemesinden hiç memnun değillerdir!

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours