The Demon Prince of Momochi House Prömiyer Tarihi Belli Oldu!

Anime NYC‘deki Crunchyroll panelinde Cuma günü Aya Shouoto‘nun The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji) mangasının anime uyarlaması için bir tanıtım videosu paylaşıldı. Üstelik videoda beklenen animenin prömiyer tarihi de yer alıyor!

momochi house 2024 anime

Gelen yeni bilgilere göre, Yoh Kamiyama tarafından açılış tema şarkısı “Hoozuki” (Kış Kirazı) ve Muto tarafından da kapanış tema şarkısı “Aiyue” seslendirilecek.

Yeni kadroda ise Kasha rolüyle Taku Yashiro ve Takamura Nachi rolüyle de Wataru Hatano yer alıyor.

Crunchyroll, anime Japonya’da yayınlanır yayınlanmaz Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya, Orta Doğu ve BDT’de eş zamanlı olarak yayınlayacak.

Animenin yıldızları ise:

Himari Momochi rolünde Natsumi Kawaida

Aoi Nanamori/Nue rolünde Takeo Otsuka

Yukari rolünde Shinnosuke Tachibana

Ise rolünde Yuki Ono

The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji)’nin yayın tarihi ise 5 Ocak 2024 olarak belirlendi.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

The Demon Prince of Momochi House Konusu:

On altıncı doğum gününde, yetim Himari Momochi’ye hiç görmediği atalarının mülkü miras kalır. Momochi Evi, insan ve ruhani alemler arasındaki bariyerde bulunmaktadır ve Himari’nin iki dünya arasında koruyucu olarak hareket etmesi gerekmektedir. Ancak eve taşındığı gün, üç yakışıklı ruhun zaten evde yaşadığını görür ve biri rolünü çoktan üstlenmiş gibi görünmektedir!

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours