The Demon Prince of Momochi House Animesinden Yeni Tanıtım Afişi Yayınlandı

Shouoto Aya’nın romantik fantastik mangasının anime uyarlaması olan The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji) için oluşturulan resmi X hesabı, ana karakterlerin yer aldığı yeni bir tanıtım afişi yayınladı.

The Demon Prince of Momochi House Anime

Yayınlanan yeni tanıtım afişi (yukarıda), animenin karakter tasarımcısı Oka Mariko tarafından çizildi. The Demon Prince of Momochi House’un 2024 yılında Japonya’da prömiyer yapması planlanıyor. Anime ise Crunchyroll üzerinden yayınlanacak.

İşte animenin daha önce yayınlanan tanıtım videosu:

The Demon Prince of Momochi House Konusu:

On altıncı doğum gününde, yetim Himari Momochi’ye hiç görmediği atalarının mülkü miras kalır. Momochi Evi, insan ve ruhani alemler arasındaki bariyerde bulunmaktadır ve Himari’nin iki dünya arasında koruyucu olarak hareket etmesi gerekmektedir. Ancak eve taşındığı gün, üç yakışıklı ruhun zaten evde yaşadığını görür ve biri rolünü çoktan üstlenmiş gibi görünmektedir!

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours