‘The Angel Next Door Spoils Me Rotten’ 2. Sezona Başlıyor

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan bir etkinlikte, ilk sezonuyla pek çok izleyicinin ilgisini çeken Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken (The Angel Next Door Spoils Me Rotten) animesi için ikinci sezon duyuruldu. Etkinlikte ayrıca bir teaser görseli de yayınlandı (aşağıda).

İlk sezonu Project No.9 tarafından üretilen anime, 2023 Kış döneminde 12 bölüm olarak Crunchyroll üzerinden yayınlandı. Animenin yeni sezonu için TOHO Animation resmi kanallarından da ayrıca bir video paylaşıldı.

İşte Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken yeni sezon duyurusu:

Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken konusu:

Amane bir apartman dairesinde yalnız yaşamaktadır ve okulun en güzel kızı Mahiru ise hemen yan dairesinde oturmaktadır. Neredeyse hiç konuşmamış olan ikili, Amane’nin onu yağmurlu bir günde zor durumda görüp şemsiyesini ödünç verdiği gün bu fırsatı yakalar. Mahiru da bu iyiliğe karşılık olarak ona evde yardım etmeyi teklif eder ve aralarındaki mesafe kapandıkça yavaş yavaş bir ilişki filizlenmeye başlar…

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours