Tales of Wedding Rings Animesi 2024’te Prömiyer Yapacak

Tales of Wedding Rings (Kekkon Yubiwa Monogatari) mangasının anime adaptasyon ekibi tarafından geçtiğimiz Cuma günü yeni bir tanıtım fragmanı ve tanıtım afişi meraklı hayranlarla paylaşıldı.

tales of wedding rings anime

Fantastik romantizm mangasına dayanan yeni anime Tales of Wedding Rings için paylaşılan yeni fragman ve tanıtım afişi (yukarıda), bizlere yeni oyuncular ve açılış ve bitiş tema şarkısı sanatçıları da dahil olmak üzere pek çok konudan haber veriyor.

Serinin “Lover’sEye” başlıklı açılış teması Sizuk tarafından seslendirirken, AliA ise “Kokoro no Naka” başlıklı bitiş temasını seslendirecek.

MAYBE tarafından yazılan orijinal Tales of Wedding Rings mangası Square Enix‘in Monthly Big Gangan seinen manga dergisinde yayınlanmakta. Takashi Naoya, animasyon stüdyosu Staple Entertainment olarak anime uyarlamasını yönetirken, Deko Akao senaryoları yazıyor ve Saori Nakashiki ise karakter tasarımlarını üstlenmekte.

Serinin prömiyeri ise 6 Ocak 2024‘te yapılacak ve aynı anda Crunchyroll‘da da yayınlanacak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Tales of Wedding Rings (Kekkon Yubiwa Monogatari) Konusu:

Satou, başka bir diyardan gelen doğaüstü bir güzellik olan en iyi arkadaşı Hime’ye aşık bir lise öğrencisidir. Hime ise evlenmek için kendi dünyasına geri döndüğünde, Satou hiç düşünmeden onu takip eder ve düğünü basar. Daha sonra, Hime’nin bir öpücüğünün ardından, aniden kendini yeni damat olarak bulur! Ancak Hime bir Yüzük Prensesi’dir ve kocasının kaderinde de Yüzük Kralı olmak vardır: yani muazzam güce sahip bir kahraman!

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours