Taiga Miyakawa’nın Tasuketsu Mangası Anime Adaptasyonu Alıyor!

Satelight tarafından, Taiga Miyakawa‘nın Tasuketsu mangasının bu yıl piyasaya çıkacak bir televizyon anime uyarlamasına sahip olacağı duyuruldu.

tasuketsu anime

Ölümcül bir hayatta kalma oyununa zorlanan gençleri konu alan psikolojik gerilim / savaş aksiyon mangası Tasuketsu, 2024 yılında yayınlanacak bir TV animesine uyarlanıyor ve şimdiden yapım için bir tanıtım videosu, bir tanıtım afişi (yukarıda) ve ana seslendirmen kadrosu açıklandı.

İşte Tasuketsu’nun ekip üyeleri:

Yuto Uemura tarafından Saneatsu Narita

Anna Nagase tarafından Saaya Fujishiro

Kazuki Ura tarafından Ryuuta Ichinose

Koki Osuzu tarafından Kazuhiko Satou

Shiori Mikami tarafından Omi Jin

Yuki Nakashima tarafından Eren Kunashiri

Daisuke Ono tarafından Tojuro Yagihashi

Jun Kasama tarafından Ryouhei Sudou

Shuta Morishima tarafından Soutarou Shinozaki

KENN tarafından Ren Iruga

Kenjiro Tsuda tarafından Hisoka Midou

Yuka Terasaki tarafından ise Emperor karakteri seslendirilecek.

Taiga Miyakawa tarafından yazılan orijinal Tasuketsu mangası ComicSmart tarafından GANMA! dijital manga dergisinde serileştirilmiştir. Tatsuo Sato, animasyon stüdyosu Satelight‘ta TV anime uyarlamasını yazıyor ve yönetiyor. Toro Hamazaki yönetmen yardımcısı, Nami Hayashi karakter tasarımları, Yayoi Tateishi ses yönetmeni olarak görev alıyor.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Tasuketsu Konusu:

Birdenbire, dünyanın dört bir yanındaki insanlar “İmparator (Emperor)” tarafından başlatılan bir çoğunluk kararı yüzünden ölmeye başladılar. Hayatta kalanlar saat 00:00’da çoğunluk kararı almak zorundadır, ardından insanların pek çoğu ölmek zorunda kalacaktır. Kahramanımız liseli Saneatsu Narita ve okul arkadaşları ise İmparator’u yenmeye kararlıdırlar.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours