‘Tadaima, Okaeri’ Animesinin 2024 Prömiyeri Açıklandı

Ichi Ichikawa’nın Tadaima, Okaeri (I’m Home, Welcome Back) erkek-aşk (BL) mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından, anime için yeni bir tanıtım afişi ve 2024 yayın prömiyeri duyuruldu.

tadaima okaeri anime 2024

Yaklaşan erkek aşkı animesi Tadaima, Okaeri (Welcome Home ya da I’m Home, Welcome Back) yeni tanıtım afişiyle (yukarıda) birlikte deneyimli ana kadrosunu ve 2024 prömiyerini açıkladı. Ichi Ichikawa‘nın mangasına dayanan Tadaima, Okaeri‘yi Studio DEEN‘de Shinji Ishihira (Sasaki and Miyano, SUPER LOVERS) yönetecek ve serinin kompozisyonu Yoshiko Nakamura (Monthly Girls’ Nozaki-kun) ve Mina Osawa (given) tarafından hazırlanacak.

Ayrıca manganın orijinal yazarı Ichi Ichikawa, son yapılan duyuruyu kutlama amaçlı aşağıdaki illüstrasyonu yayınladı:

welcome home 2024 anime

Tadaima, Okaeri (I’m Home, Welcome Back) Konusu:

Masaki, Fujiyoshi’lerin evinde sevgi dolu ve evin geçimini sağlayan kocası Hiromu’yla beraber, kendileri için bile fazla sevimli olan iki yaşındaki Hikari’yle birlikte bir ev kocası olarak yaşamaktadır. Kafası düşüncelerle dolu olan Masaki, ailesinin günlük yaşamlarındaki desteği sayesinde ise kendini olduğu gibi kabul etme noktasına gelir.

Bir Bay Doğru ile kendisine uygun olmadığını düşünen bir erkek güzel arasında duygu dolu, aile odaklı bir BL serisi.

Hem iyi hem de kötü zamanları kucaklayarak, dün olduğundan daha iyi bir bugün olmak için.

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours