Surgeon Elise 2024 Yılında Anime Adaptasyonuyla Geliyor!

Kadokawa tarafından, yazar Yuin ve çizer Mini‘nin Surgeon Elise (Doctor Elise, Gekai Elise veya Korecede Oegwauisa Elise) tıbbi reenkarnasyon temalı fantastik romanları ve manwha‘sına dayanan animesi Surgeon Elise için daha önce yapılan duyurusuna ek olarak bir karakter tanıtım videosu da yayınlamaya başladı.

surgeon elise 2024 anime

Güney Kore web romanı ve çizgi romanına dayanan yaklaşan bir TV animesi olan Surgeon Elise, daha önce yayınlanan tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra, yeni bir karakter tanırım videosu yayınladı. Aşağıdaki tanıtım videosundan da görebileceğimiz gibi, Romanov kraliyet ailesinin varisi ve Elise‘in ilk hayatındaki nişanlısı Linden de Romanov‘a odaklanıyor.

Beklenen serinin adaptasyonu ise animasyon stüdyosu MAHO FILM’de Kumiko Habara tarafından yönetilecek. Ayrıca Deko Akao’nun dizi kompozisyonu ve Yuuko Watanabe’nin karakter tasarımları yer alıyor.

Serinin Ocak 2024‘te Japonya’da gösterime girmesi bekleniyor.

İşte yeni yayınlanan karakter tanıtım videosu ve daha önce paylaşılan tanıtım fragmanı:

Surgeon Elise (Doctor Elise) Konusu:

Dr. Song Jihyun, durumları ne olursa olsun hastaları kurtarma becerisiyle tanınan Koreli cerrahlar arasında bir dahi olarak kabul edilmektedir. Geçmiş yaşamında ise imparatorun kötü huylu karısı Elise de Clorance olarak, kıskançlığı ve açgözlülüğü sevdiklerini kaybetmesine ve sonuçta ölümüne yol açmıştı. Bu nedenle, artık hayatları yok etmek yerine kurtarmaya yemin etti.

Ölümcül bir uçak kazasının ardından, Elise kendini bir kez daha eski bedeninde bulur. Modern tıbba dair önceki bilgileri ve şimdi hatalarını düzeltme şansıyla, bu hayatında bir tıp doktoru olarak imparatorluğa katkıda bulunmaya kararlıdır. Ancak Elise, kendi ölümü pahasına sevdiği Prens Linden de Romanoff ile nişanlanmaktan kurtulabilecek midir?

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours