Summer Pockets Anime 2025’te Prömiyer Yapacak

Visual Arts/Key tarafından, Summer Pockets görsel romanının 2025 yılında yayınlanacak bir televizyon animesi uyarlaması hazırlığında oldukları resmen doğrulandı. Visual Arts/Key ayrıca serinin tanıtım videosunu ve kadro gibi detaylar konusunda da ipuçları verdi.

summer pockets 2025 anime

Key (Kanon, Angel Beats) tarafından geliştirilen Japon görsel romanı Summer Pockets‘ın yaklaşan TV anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından, animenin 2025’te prömiyer yapacak şekilde hazırlıklara başladığı duyuruldu. Seriye yönelik anime uyarlaması projesinin ilk işaretini 2021 yılında almıştık.

Prömiyer tarihinin yanı sıra, bir tanıtım fragmanı ve tanıtım afişi (yukarıda) de yayınlandı. Her ikisi de ana karakterlerden biri olan Shiroha Naruse‘nin sırtını güneşli bir kumsalda dururken tasvir ediyor.

Tomoki Kobayashi (Remake Our Life!) animenin yönetmeni olarak görev yaparken, seri kompozisyon yazarı Keiichiro Ochi (The Many Sides of Voice Actor Radio) ve karakter tasarımcısı Mai Otsuka (How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom) ile birlikte çalışıyor.

2022’de emekli olan Tomomi Mineuchi dışında, görsel romandaki ana seslendirme kadrosunun tamamı animede de rollerini yeniden canlandıracak. Mineuchi‘nin yerine Nene Hieda, Kamome Kushima rolünü üstlenecek.

Animenin ana seslendirme kadrosu ise:

Shoya Chiba tarafından Hairi Takahara

Konomi Kohara tarafından Shiroha Naruse

Natsumi Takamori tarafından Ao Sorakado

Nene Hieda tarafından Kamome Kushima

Emiri Iwai tarafından ise Tsumugi Wenders seslendiriliyor olacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Summer Pockets konusu:

Başkahraman Takahara Hairi, yakın zamanda ölen büyükannesinin eşyalarının yönetimine yardımcı olmak için yaz tatilinde Torishirojima’ya gider.

Feribottan indiğinde, iskelede duran yalnız bir kız görür. Uzun saçları rüzgârda dalgalanırken öylece uzaklara bakan bir kız. Büyük bir şaşkınlıkla kıza bakar ama o farkına varmadan kız artık ortadan kaybolmuştur. Hairi kendini bu adadaki hayata alışmaya çalışırken bulur. Şehirde karşılaştığı her şeyden çok daha gür bir doğayla çevrili bu adada, zaman su gibi akıp gitmektedir ve akıp giderken nostaljik bir şeyin anıları aklına gelip duruyordur… Uzun zamandır unuttuğu bir şeyin anıları.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours