Suicide Squad Isekai Anime Ana Kadrosunu ve 2024 Prömiyerini Duyurdu!

Warner Bros. Japonya ve Wit Studio‘nun orijinal Suicide Squad ISEKAI animesi ekibi tarafından serinin ana kadrosu, tanıtım fragmanı, tanıtım afişi ve tema şarkısı sanatçısını açıklayan yeni bir video paylaşıldı.

suicide squad isekai 2024

Temmuz ayındaki ilk duyurusundan bu yana gölgelerde kalan Suicide Squad ISEKAI, bugün patlayıcı yeni bir fragman ve karakter görsellerinden oluşan bir haydutlar galerisi yayınlayarak sessizliğini bozdu ve 2024 prömiyerini doğruladı.

Ana oyuncu kadrosu da aşağıdaki gibi açıklandı:

Anna Nagase (Summer Time Rendering‘deki Ushio) tarafından Harley Quinn

Yuichiro Umehara (GOBLIN SLAYER‘daki Goblin Slayer) tarafından Joker

Reigo Yamaguchi (The Eminence in Shadow‘daki Doumoto) tarafından Deadshot

Takehito Koyasu (JoJo’s Bizarre Adventure‘dan Dio) tarafından Peacemaker

Jun Fukuyama (Blue Exorcist‘teki Yukio) tarafından Clayface

Subaru Kimura (JUJUTSU KAISEN‘deki Todo) tarafından ise King Shark seslendirilecek.

Ayrıca, usta şarkıcı ve söz yazarı Tomoyasu Hotei dizinin açılış tema şarkısı için “Another World” adlı şarkıyı seslendirecek.

Kalan tüm karakter afişlerine aşağıdaki galerinden bakabilirsiniz.

Akira Amano’nun (PSYCHO-PASS) orijinal karakter tasarımları ve Vivy -Fluorite Eye’s Song yazar ekibi Tappei Nagatsuki ve Eiji Umehara’nın senaryolarıyla Suicide Squad ISEKAI, WIT Studio’da Eri Osada tarafından yönetilecek. Karakter tasarımları Naoto Hosoda tarafından animasyona uyarlanacak ve müzikleri ise Kenichiro Suehiro tarafından yapılacak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Suicide Squad Anime Konusu:

Suçun kol gezdiği Gotham şehrinde, A.R.G.U.S.’un başı Amanda Waller, bir görev için bir grup azılı suçluyu bir araya getirmiştir: Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface ve King Shark. Bu Süper Kötüler, olduğumuz dünyaya bir geçitle bağlı olan başka bir dünyaya gönderilir. Orkların ortalığı kasıp kavurduğu ve ejderhaların gökyüzüne hükmettiği, kılıçların ve büyünün dünyası bir “ISEKAI!”

Boyunlarına yerleştirilmiş ölümcül patlayıcılarla kaçmak ya da saklanmak yok ve görevde başarısız olmak ise öbür dünyaya tek yönlü bir bilet anlamına gelmektedir! Harley Quinn ve ekibi bu tehlikeli ISEKAI diyarını fethedebilecek mi?! “Suicide Squad” olarak bilinen seçkin görev gücünün dudak uçuklatan bir maceraya atılırken kalpleri hızlandıran destanı için kendinizi hazırlayın!

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours