SPY x FAMILY CODE: White Anime Filmi İçin Yeni Fragman Yayınlandı!

SPY × FAMILY animesinin resmi web sitesi, SPY × FAMILY Code White filmi için yeni bir fragman ve film afişi yayınladı. Fragmanda ayrıca, Official HiGE DANdism grubunun film için hazırladığı “Soulsoup” adlı şarkılarını da keşfediyoruz.

spy x family code white film afişi

SPY x FAMILY anime serisinin ilk uzun metrajlı filmi olan Code: White için, yeni tema şarkısını içeren ana fragmanın yanı sıra film afişi (yukarıda) ve ekstradan bir 30 saniyelik kısa bir tanıtım videosu daha paylaşıldı. Daha önce haberini yaptığımız ve şu anda yayınlanmakta olan 2. Sezonu ise Buradan inceleyebilirsiniz.

Fragmanlarda dört kişilik Japon rock grubu Official HIGE DANdism tarafından seslendirilen filmin tema şarkısı “SOULSOUP” bizlere arka planda eşlik ediyor. Adına aşina olduğumuz grup, animenin ilk sezonunun açılış teması “Mixed Nuts“ın ardından ikinci kez seri için kolları sıvamışa benziyor.

SPY x FAMILY Code: White için belirlenen yayın tarihi ise 22 Aralık.

İşte yayınlanan ana fragman:

30 Saniyelik fragman ise:

SPY x FAMILY Konusu:

Dünya barışı tehlikede ve gizli ajan Twilight şimdiye kadarki en zor görevini yerine getirmek zorunda – bir aile babası gibi davranmak. Sevgi dolu bir koca ve baba gibi davranarak, yüksek profilli bir politikacıya yakınlaşmak için elit bir okula sızacaktır. Aslında karısının ölümcül bir suikastçı olması ve ikisinin de birbirinin kimliğini bilmemesi dışında mükemmel şekilde gizlenmiştir. Ama biri biliyor, telepat olan evlatlık kızı!

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours