Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf Yeni Bir Fragman Paylaştı!

Yazar Isuna Hasekura‘nın Spice & Wolf light novel serisinden uyarlanan yeni Ōkami to Kōshinryō: merchant meets the wise wolf (Spice & Wolf: merchant meets the wise wolf) anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından, animenin ikinci tanıtım videosu yayınlandı.

Spice-Wolf-Merchant-Meets-the-Wise-Wolf-

Merakla beklenen Nisan 2024‘teki prömiyerine doğru hızla ilerlerken, yaklaşmakta olan Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf animesi bugün Holo ve Lawrence‘ın bu yepyeni seride ne kadar ilerlediklerini ve daha ne kadar ilerleyebileceklerini gösteren ikinci bir tam fragman yayınladı.

Hasekura Isuna ve Ju Ayakura‘nın romanlarından uyarlanan Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf’un baş yönetmenliğini Takeo Takahashi, yönetmenliğini ise stüdyo Passione‘da Hijiri Sanpei (Maoyu yardımcı yönetmeni) üstleniyor. Ami Koshimizu ve Jun Fukuyama ise 2008 yapımı orijinal animede sırasıyla Holo ve Lawrence rollerini yeniden canlandırıyorlar.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf Anime Nisan’da Yayınlanıyor

Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf Konusu:

Lawrence, at arabasıyla çeşitli mallar satan gezgin bir tüccardır. Bir gün bir köye varır ve bir hayvanın kulaklarına ve kuyruğuna sahip güzel bir kızla tanışır! Kızın adı Bilge Kurt Holo (Holo the Wisewolf)’dur ve bol hasat getirmektedir. Kız memleketine dönmek ister ve Lawrence onu götürmeyi teklif eder. Böylece, bir zamanların yalnız tüccarı ve bilge kurdu kuzeye doğru bir yolculuğa çıkarlar.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir