Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf Anime Nisan’da Yayınlanıyor

Isuna Hasekura‘nın Spice & Wolf roman serisine dayanan yeni Ookami to Koushinryou: Merchant Meets the Wise Wolf (Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf ) animesi Pazartesi günü serinin Nisan ayında Japonya’da prömiyer yapacağını açıkladı.

spice and wolf anime 2024

Popüler fantastik roman serisinden uyarlanan anime Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf, 2024 prömiyerinin yanı sıra yeni bir fragman ve tanıtım afişi (yukarıda) yayınladı ve “Merchant Meets the Wise Wolf” başlığı altında popüler seriyi Nisan ayında geri döndürmeye hazırlanıyor.

Orijinal Spice and Wolf romanları Isuna Hasekura tarafından yazılmış, Ju Ayakura tarafından resimlenmiş ve Japonya’da ASCII Media Works tarafından Dengeki Bunko markası altında yayınlanmıştır.

Takeo Takahashi ve Hijiri Sanpei ise animasyon stüdyosu Passione‘de Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf animesini yönetecekler.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Spice and Wolf: merchant meets the wise wolf Konusu:

Lawrence, at arabasıyla çeşitli mallar satan gezgin bir tüccardır. Bir gün bir köye varır ve bir hayvanın kulaklarına ve kuyruğuna sahip güzel bir kızla tanışır! Kızın adı Bilge Kurt Holo (Holo the Wisewolf)’dur ve bol hasat getirmektedir. Kız memleketine dönmek ister ve Lawrence onu götürmeyi teklif eder. Böylece, bir zamanların yalnız tüccarı ve bilge kurdu kuzeye doğru bir yolculuğa çıkarlar.

Kaynak: Crunchyroll, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

+ There are no comments

Add yours