Solo Leveling Prömiyer Tarihi Açıklandı!

Solo Leveling için açılış şarkısı ve ilk iki bölümün Aralık ayında üç ülkede prömiyer yapacağı da dahil olmak üzere pek çok ayrıntıyla birlikte açıklandı.

solo leveling anime

Yayınlanan fragmanda ön gösterimi yapılan açılış tema şarkısı “LEveL” ise pek çok esere imza atmış olan Japon besteci ve şarkıcı SawanoHiroyuki[nZk] ile Güney Koreli pop grubu TOMORROW X TOGETHER‘ın ortak çalışması.

Solo Leveling’in dünya çapındaki prömiyer etkinliği kapsamında ilk iki bölüm 10 Aralık‘ta Tokyo ve Güney Kore’de, ardından 14 Aralık‘ta Los Angeles’ta gösterilecek.

Daha sonra Japonya dışındaki etkinliklerle ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

Animenin Crunchyroll yayın tarihi olarak ise Ocak 2024 belirlenmiş durumda.

İşte yayınlanan fragman:

Solo Leveling Konusu:

Tüm İnsanlığın En Zayıf Avcısı olarak bilinen E-seviye avcı Jinwoo Sung’un baskınlara katkısı, öldürülmemeye çalışmaktan ibarettir. Ne yazık ki annesinin hastane masrafları, kız kardeşinin okul masrafları ve kendisinin iş bulamaması yüzünden hayatını tehlikeye atmaktan başka çaresi yoktur. Bu yüzden daha fazla para kazanmak için bir fırsat ortaya çıktığında, bunu değerlendirmekten başka çaresi yoktur… Tek gereken şey gücü şimdiye kadar gördüğü her şeyden daha üstün olan bir varlıkla yüz yüze gelmesidir!

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours