Senpai is an Otokonoko 2024’te Anime Uyarlaması Alacak!

Daha önce duyurulan aynı isimli mangasının anime adaptasyonu olan Senpai Is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko), Anime NYC 2023‘ün Crunchyroll Panelinde yeni bir tanıtım afişi ve 2024 yayın tarihini açıkladı!

senpai wa otonoko anime 2024

Pom tarafından yazılan ve çizilen Senpai Is an Otokonoko mangası, Line Manga aracılığıyla 2019’dan 2021’e kadar dijital olarak yayınlandı. Ichijinsha tarafından başlığı 2021’de satın aldı ve şu anda dolaşımda 6 cildi var. Manga geçen yıl Anime Japan’ın “Animasyonunu Görmek İstediğimiz Manga” anketinde de yer almıştı.

Crunchyroll bugün Anime NYC panelinde seriyi 2024 yılında Japonya’da yayınlanırken resmi olarak yayınlayacağını duyurdu.

Yayınlanan tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra, bir de tanıtım videomuz var:

Senpai is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko) Konusu:

Gerçek aşk gerçekten tüm engellerin üstesinden gelebilir mi? Bir lise öğrencisi olan Saki, Makoto’ya duygularını itiraf eder. Şaşıran Makoto ise sırrını açıklar. Ancak bu ani keşif, zaten ona sırılsıklam aşık olan Saki’yi rahatsız etmemiş gibi görünmektedir.

Reddedildikten sonra Saki, Makoto’nun çocukluk arkadaşı Ryuji’den onun kalbini nasıl kazanacağı konusunda tavsiye ister. Ryuji’nin de eski arkadaşına karşı bir şeyler hissedebileceğini fark etmesiyle bir aşk üçgeni ortaya çıkar.

Kaynak: Anime Corner

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours