Sengoku Youko Anime 2024 Prömiyerini Açıkladı

Satoshi Mizukami‘nin (Lucifer and the Biscuit Hammer) fantastik mangası Sengoku Youko‘nun anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından yapılan açıklamada animenin 10 Ocak 2024 tarihinde Japon kanallarında yayınlanacağını duyurdu. Seri, ilk arc “Yonaoshi Kyodai-hen” (World Reform Siblings Arc) ve sonraki arc “Senma Konton-hen” (Thousand Demons Chaos Arc) dahil olmak üzere üç kur boyunca yayınlanacak.

sengoku youko anime

Animenin yeni tanıtım afişinin yanı sıra, açılış tema şarkısı “HIBANA” Tayland doğumlu şarkıcı MindaRyn tarafından seslendirilecek ve 21 Şubat 2024 tarihinde dokuzuncu CD single’ı olarak yayınlanacak.

Kapanış tema şarkısı olan “Yuyami no Uta” (A Song of the Dusk) ise Kalafina‘nın eski bir üyesi olan KEIKO tarafından seslendirildi ve şarkı, Kalafina’nın şarkılarının yapımcısı olarak çalışan Yuki Kajiura tarafından yazıldı, bestelendi ve düzenlendi.

Satoshi Mizukami tarafından yazılan orijinal Sengoku Youko mangası 2007-2016 yılları arasında Mag Garden’ın Monthly Comic Blade ve Comic Blade dergilerinde serileştirilmiştir. Masahiro Aizawa, animasyon stüdyosu WHITE FOX‘ta anime uyarlamasını yönetiyor.

İşte daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı:

Sengoku Youko Konusu:

Dünya iki gruba ayrılmıştır: insanlar ve katawara adı verilen canavarlar. Bir katawara olmasına rağmen Tama insanları sever ve kendi türüyle savaşmak anlamına gelse bile onları kötülükten korumaya yemin eder. Kardeşi Jinka ise çoğunlukla bir insan olmasına rağmen insanlardan nefret etmektedir. İki kardeşin macerasına, nasıl güçlü olunacağını öğrenmek isteyen Shinsuke adında korkak bir kılıç ustası da katılır.

Yeni kurulan bu üçlü, insanlar üzerinde deneyler yapıp onları canavara dönüştürmeyi amaçlayan bir planı ortaya çıkardıktan sonra, bunun arkasında kim varsa onu yenmeye yemin eder…

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours