Sasaki and Peeps Anime 5 Ocak’ta Prömiyer Yapacak

Kadokawa tarafından yazar Buncololi ve çizer Kantoku’nun Sasaki and Peeps (Sasaki to Pii-chan) romanlarının anime uyarlaması için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yeni video daha fazla oyuncu kadrosunu ve animenin 2024 prömiyerinden bize haber veriyor.

sasaki and peeps 2024 anime

Fantastik hayat kuşlar içindir! Yayınlanan tanıtım afişi (yukarıda) ve ardından gelen tanıtım fragmanına göre, Sasaki and Peeps (Sasaki to Pii-chan), 05 Ocak 2024‘te Japonya’da yayınlanmaya başlayacak aynı zamanda ve seri, 2024 kış anime simülasyonu serisinin bir parçası olarak Crunchyroll‘da da yer alacak.

Yeni açıklanan seslendirme kadrosu ise:

Shizuka Futari rolünde Naomi Oozora

Vikont Mueller rolünde Hiroki Yasumoto

Prens Adonis rolünde Jun Fukuyama

French rolünde Daisuke Namikawa

Marc rolünde Mitsuo Iwata

Sebastian rolünde Tessho Genda performans gösterecek.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Sasaki and Peeps (Sasaki to Pii-chan) Konusu:

Sasaki, Japonya’da yaşayan orta yaşlı bir ofis çalışanıdır. Kurumsal dünyanın sıkıcılığından bunalınca, yeni bir arkadaş bulmak için evcil hayvan dükkanına gider. Orada Peeps adında sevimli bir kuş bulur ve onu eve götürür. Ancak Sasaki, Peeps’in sıradan bir kuş olmadığını çabucak öğrenir… O, başka bir dünyadan gelen güçlü bir büyücüdür! Bu yalnızca birlikte atılacakları kılıçlar ve büyülerle dolu büyülü bir maceranın başlangıcıdır.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours