Romantik Spor Komedisi Blue Box Anime Uyarlamasına Kavuşuyor

Kouji Miura‘nın romantik komedi/spor mangası Blue Box (Ao no Hako) animeye uyarlaması alıyor! Henüz serinin kadrosu, formatı ve yayın tarihi hakkında bir açıklanma yapılmasa da seri için resmi bir websitesi yayınlanmış durumda.

blue box anime 2024

Orijinal Blue Box mangası Nisan 2021’de Shueisha’nın Weekly Shonen Jump manga dergisinde yayınlanmaya başladı ve şimdiye kadar Japonya’da 12 toplu cilt yayınlandı. Şimdi ise seri için Kouji Miura’nın mangasından uyarlanan film, ana kadrosu ve tanıtım afişiyle birlikte açıklandı.

Seride Shoya Chiba tarafından Taiki Inomata (The Faraway Paladin‘de Will karakteri) seslendirilirken,

Reina Ueda tarafından ise Chinatsu Kano (The Duke of Death and His Maid‘de Amelia karakteri) seslendirilecek.

Seriyle ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki süreçte verilmesi beklenirken, muhtemel yayın tarihini de 2024 olarak tahmin etsek yanlış olmaz.

Blue Box (Ao no Hako) Konusu:

Taiki, Chinatsu’ya uzaktan hayranlık duymaktadır ama onun da kendisini aynı şekilde gördüğünden şüphelenmektedir. Yine de bir şekilde, ona hayallerinden asla vazgeçmemesini söyleyecek cesareti toplar! Böylesine cesur bir açıklamadan sonra, Taiki’nin kısa süreli lise aşkı nihayet başlayacak mıdır?

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours