Rascal Does Not Dream Serisi Üniversite Arkını Animeye Uyarlayacak

Seishun Buta Yarou (Rascal Does Not Dream) roman serisinin devam anime projesindeki iki filmden ikincisi olan Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid‘in resmi web sitesi, geçtiğimiz gün serinin “University Student Arc” kısmının anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu.

Rascal Does Not Dream Üniversite Arkı

Her sezonu merakla beklenen ve yıllardır ilgiyle izlenen serinin yapılan son duyurusunda ise işlenecek konunun ne tür bir anime olacağı henüz belirtilmedi. Ayrıca Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid (Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai) filminin Japonya’daki gösterimlerinde bitiş jeneriğinden sonra özel bir tanıtım videosu da yer aldı.

Bununla beraber, 2020 yılında Rascal Does Not Dream of a Lost Singer romanı ile başlayan “University Arc“ın uyarlanacağı bugün resmi olarak duyurulmuş olsa da proje hakkında format ve yayın tarihi gibi ek ayrıntıların henüz onaylanmadığını belirtmemizde fayda var.

Şimdilik bu heyecanlı haberin bize nasıl bir sonuç ortaya koyacağını ilerleyen aylar/yıllar ortaya koyacak gibi görünüyor.

Yapılan resmi duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Konusu:

Nihayet Mai’nin lise mezuniyet günü gelmiştir. Sakuta heyecanla kız arkadaşını beklerken, karşısına ona tıpatıp benzeyen bir ilkokul öğrencisi çıkar. Tüm yanlış sebeplerden dolayı şüpheci yaklaşır… Bu arada, Sakuta ve Kaede’nin babası aniden arar ve annelerinin kızını görmek istediğini söyler. Kaede ise durumu dayanamayacağı kadar ağır olduğu için hastaneye kaldırılmıştı, peki şimdi ne istiyor olabilirdi ki?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours