Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Filminden Yeni Fragman

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai animesinin hepimizin merakla beklediği devam filmi olan Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid (Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai) için yeni bir fragman yayınlandı.

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid yeni sezon

Yayınlanan fragmanda hikayenin lise bölümünün son kısımları konu alınmış durumda ve herkesin gözde karakteri Sakurajima Mai’nin daha küçük ve tatlı bir versiyonunu görüyoruz. Ayrıca film için yeni bir tanıtım afişi de yayınlandı (yukarıda).

İşte yayınlanan yeni fragman:

Filmin ise 1 Aralık’ta Japonya’da gösterime girmesi bekleniyor.

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Konusu:

Nihayet Mai’nin lise mezuniyet günü gelmiştir. Sakuta heyecanla kız arkadaşını beklerken, karşısına ona tıpatıp benzeyen bir ilkokul öğrencisi çıkar. Tüm yanlış sebeplerden dolayı şüpheci yaklaşır… Bu arada, Sakuta ve Kaede’nin babası aniden arar ve annelerinin kızını görmek istediğini söyler. Kaede ise durumu dayanamayacağı kadar ağır olduğu için hastaneye kaldırılmıştı, peki şimdi ne istiyor olabilirdi ki?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours