Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Anime Filminden Yeni Paylaşım

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid (Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai) adlı roman serisine dayanan animasyon uyarlaması, 1 Aralık 2023‘te Japonya’da vizyona girecek olan filmin açılış sahnesinin ilk üç dakikasını yayınladı.

Seishun Buta Yarou wa Randoseru Girl no Yume wo Minai film 2023

Filmin daha önce kahramanların görseliyle birlikte yayınladığı fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

Fragman hikayenin Lise bölümünün sonucunu gözler önüne seriyor. Soichi Masui, CloverWorks’te filmi yönetmek üzere geri dönüyor ve Masahiro Yokotani ise yine senaryoyu yazıp yönetiyor. Satomi Tamura da karakterleri tasarlamak ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapmak üzere geri dönüyor.

İşte yayınlanan üç dakikalık kesit:

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid Konusu:

Nihayet Mai’nin lise mezuniyet günü gelmiştir. Sakuta heyecanla kız arkadaşını beklerken, karşısına ona tıpatıp benzeyen bir ilkokul öğrencisi çıkar. Tüm yanlış sebeplerden dolayı şüpheci yaklaşır… Bu arada, Sakuta ve Kaede’nin babası aniden arar ve annelerinin kızını görmek istediğini söyler. Kaede ise durumu dayanamayacağı kadar ağır olduğu için hastaneye kaldırılmıştı, peki şimdi ne istiyor olabilirdi ki?

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir