P.A. Works Tarafından Yeni Anime Nanare Hananare Duyuruldu!

P.A. Works ve DMM.com tarafından bugün Gunma bölgesinin merkezinde geçen ve farklı hobileriyle birbirlerine destek olan altı liseli kızı konu alan yeni bir orijinal TV animesi duyuruldu. Nanare Hananare başlığı altında ilk tanıtım fragmanı, tanıtım afişi ve oyuncu kadrosu tanıtıldı.

Nanare Hananare anime 2024

Animenin kadrosunda: BanG Dream! serisinin yönetmeni Kodai Kakimoto, Nanare Hananare‘nin P.A. Works’teki dizi kompozisyonunu yönetiyor ve yazıyor; Tomomi Takada (Komada – A Whisky Family) orijinal karakter tasarımlarını çiziyor, Kanami Sekiguchi (Hanasaku Iroha) bu karakter tasarımlarını animasyona uyarlıyor ve Yuniko Ayana (given) ve Midori Goto (Attack on Titan: Junior High) yönetmenin yanı sıra senaryo yazıyor. Serinin yapımcılığını ise P.A. Works ve DMM.com üstlenecek.

Tüm bunlara ek olarak, bir de tanıtım afişi (yukarıda) paylaşıldı. Nanare Hananare ile ilgili daha fazla ayrıntı 25 Ocak 2024 tarihinde yapılacak duyuruda verilecek.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Nanare Hanarare Konusu:

“Birini neşelendirmeyi isteme duygusu… nereden geliyor?”

Farklı hobileri, becerileri ve kişilikleri olan altı liseli kız. Her biri kendi endişelerini taşıyor, koşuyor, bağırıyor, çarpışıyor, hayal kuruyor… Saf destekleme arzusu bir araya geldiğinde, tezahüratları katılanların kalplerinde yankılanıyor. Gunma’dan bu altı liseli kızın desteği dünyayı biraz olsun değiştirebilir mi?

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours