ONE PIECE WIT STUDIO Tarafından Yeniden Yapılacak!

Jump Festa 2024 One Piece özel sahnesinin kapanışında hayranları oldukça heyecanlandıran bir olay yaşandı: WIT STUDIO, anime serisinin yeniden yapılacağını (remake) duyurdu! THE ONE PIECE başlığı altındaki seri, anime serisinin 25. yıldönümü için WIT’de tamamen yenilenmiş animasyonuyla East Blue arc‘tan başlayanarak yeniden yapılacak.

one piece yeniden yapım

WIT STUDIO başkanı George Wada, stüdyonun yüklediği fragmana ne kadar heyecan duyduğunu gösteren bir mesaj yazdı ve dünyanın dört bir yanından yaratıcıları diziye yardımcı olmaları için kadrolarına katılmaya davet etti.

Duyuruda ayrıca Netflix‘in THE ONE PIECE‘in dağıtımını yapacağı da yer aldı, ancak duyuru sırasında tarihler, ek personel ve seslendirmen kadrosuna yer verilmedi.

Ayrıca ilk manga cildini temel alan bir animatörü gösteren bir tanıtım fragmanı da yayınlandı:

İlgili:

One Piece İzlemek İçin 5 İyi Neden

One Piece Konusu:

Denizde korkunç bir girdaptan geçtikten sonra bir fıçıda zar zor hayatta kalan kaygısız Monkey D. Luffy, kendini korkunç korsanların saldırısına uğrayan bir gemide bulur. Saf görünümlü bir genç olmasına rağmen, hafife alınacak biri değildir. Savaşta rakipsiz olan Luffy, gıpta ile bakılan One Piece hazinesinin ve onunla birlikte gelen Korsanlar Kralı ünvanının peşinden kararlılıkla giden bir korsandır.

Merhum Korsanlar Kralı Gold Roger, ölümünden önce zenginlik hazinesinin yerini açıklayarak ve herkesi onu elde etmeye cesaretlendirerek dünyayı karıştırdı. O zamandan beri sayısız güçlü korsan, ödüllü One Piece için tehlikeli denizlere yelken açmış, ancak asla geri dönmemişlerdir. Luffy’nin ise mürettebatı ve uygun bir gemisi olmamasına rağmen, insanüstü yetenekleri ve sarsılmaz ruhu onu sadece zorlu bir rakip değil, aynı zamanda birçokları için ilham kaynağı haline de getirir.

Yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sayısız zorlukla yüzleşirken, Luffy hırslı çabasında kendisine katılacak türünün tek örneği yoldaşlar toplar ve birlikte hayatta bir kez karşılaşacakları maceralarında tehlikeleri ve mucizeleri kucaklarlar.

Kaynak: Jump Festa 2024

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours