Once Upon a Witch’s Death 2025’te Anime Adaptasyonuyla Geliyor!

Kadokawa tarafından, bugün yapılan açıklamada yazar Saka ve çizer Chorefuji‘nin Once Upon a Witch’s Death: The Tale of the One Thousand Tears of Joy (Aru Majo ga Shinu Made: Owari no Kotoba to Hajimari no Namida) adlı light novel serisinin 2025 yılında bir televizyon anime uyarlamasının yapılacağını duyuruldu.

Once Upon a Witch's Death 2025 anime

Saka tarafından yazılan ve Chorefuji tarafından çizilen fantastik roman serisi Once Upon a Witch’s Death, 2025 yılında yayınlanacak bir TV animesine uyarlanıyor. Resmi bir web sitesi ve sosyal medya akışına ek olarak, seri ayrıca ana kadroyu, tanıtım fragmanını ve bir de tanıtım afişini (yukarıda) açıklamış oldu.

Atsushi Nigorikawa (A Destructive God Sits Next to Me, Between the Sky and Sea, Beast Tamer) EMT Squared‘da animenin yönetmen koltuğunda olacak. Yuki Shizuku (Smile of the Arsnotoria the Animation karakter tasarım asistanı, Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout baş animasyon yönetmeni) Chorefuji‘nin karakter tasarımlarını animeye uyarlayacak. Keiichirō Ōchi (Adachi and Shimamura, The Quintessential Quintuplets) ise serinin senaryolarını denetlemekle görevli.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Once Upon a Witch’s Death konusu:

On yedinci yaş gününde, cadı çırağı Meg yaşamak için sadece bir yılının kaldığını öğrenir. Bu durumu gören öğretmeni, uzun ömürlü cadı Faust, ölüm lanetini bozmanın tek yolunun sevinç gözyaşlarını toplamak ve yaşam tohumunu büyütmek olduğunu açıklar. Onları bulmak içinse Meg’in her zaman bildiği korunaklı hayatı terk etmesi ve dünyaya açılması gerekecektir. Karşılaşmalar, ayrılıklar, dostluklar ve tabii ki bolca gözyaşı dolu olacak bu macerada Meg; bir cadı için en önemli derslerin parlak, tatlı ve biraz da yürek burkucu olduğunu öğrenecektir.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir