My Instant Death Ability is So Overpowered Animesinin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Fujitaka Tsuyoshi’nin My Instant Death Ability Is So Overpowered (Sokushi Cheat ga Saikyousugite, Isekai no Yatsura ga marude Aite ni Naranain Desu ga) roman serisinin anime uyarlamasına ait resmi web sitesi tarafından geçtiğimiz gün ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

My Instant Death Ability Is So Overpowered anime

İlk olarak 2016 yılında yayımlanmaya başlayan ve J-Novel Club’da oldukça beğeni toplayan serinin anime adaptasyonu HIDIVE tarafından yayınlanacak. Animenin ise Ocak 2024‘te prömiyer yapması bekleniyor.

Yayınlanan tanıtım afişinin (yukarıda) yanı sıra, tanıtım videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz:

My Instant Death Ability Is So Overpowered Konusu:

Okul gezisi esnasında yaşanan mutlak kaos ve katliama uyanan Yogiri Takatou, sınıfındaki herkesin başka bir dünyaya nakledildiğini keşfeder! Kendisi her nasılsa tüm bu curcuna yaşanırken uyumayı başarmış ve bunun sonucu olarak, onları nakletmek için ortaya çıkan gizemli bir Bilge tarafından diğerlerine bahşedilen güçleri, yani ‘Hediye’yi kaçırmıştır- Daha da kötüsü, o ve başka bir sınıf arkadaşı, arkadaşları tarafından acımasızca terk edilmiş, yakındaki bir ejderhanın dikkatini dağıtmak için yem olarak bırakılmışlardı.

Ölecek olma fikri onu çok rahatsız etmese de, isteksizce yalnız arkadaşını korumaya karar verir. Ne de olsa, düşük Seviye 1000 canavarın, tek bir düşünceyle Anında Ölüm’ü çağıran gizli gücü karşısında hiç şansı yoktur! Tabii bunu kullanmaya zahmet edecek kadar uyanık kalabilirse…

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours