My Deer Friend Nokotan 7 Temmuz’da Başlıyor!

Bu Temmuz ayında WIT Studio‘nun okul komedisi mangası My Deer Friend Nokotan (Shikanoko Nokonoko Koshitantan)’ın anime uyarlamasını izleyeceğiz ve animenin resmi sosyal medya hesapları da hayranların heyecanını yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

my deer friend nokotan anime

My Deer Friend Nokotan animesinin Yaz 2024 anime sezonuna hoş geldin deme zamanı neredeyse geldi! WIT STUDIO‘nun serisi 7 Temmuz‘da başlıyor, ancak açılış ve kapanış temaları çoktan izlememiz için yayınlandılar bile.

Açılış şarkısı, serideki kaotik okul kulübünün seslendirme sanatçılarından oluşan Deer Club‘dan “Shikairo Days“. Kapanış şarkısında ise Megumi Han ve Saki Fujita, Shikanoko Noko ve Koshi Torako karakterleriyle “Shika-senbei no Uta” şarkısını seslendiriyor.

Oshioshio‘nun mangasından uyarlanan My Deer Friend Nokotan‘ı WIT Studio’da Masahiko Ota (Himouto! Umaru-chan, Onipan!) yönetirken, Takashi Aoshima serinin kompozisyonunu, Ayumu Tsujimura karakter tasarımlarını ve Yasuhiro Misawa (HINAMATSURI) da müziğini üstleniyor.

İşte sırasıyla yayınlanan açılış ve kapanış temaları:

1#

2#

My Deer Friend Nokotan (Shikanoko Nokonoko Koshitantan) konusu:

Kız, geyik-kızla tanışır ve kaos başlar!

Torako‘nun eskiden bir suçlu olduğunun kimse farkında değildir. Tüm sınıf arkadaşları onu sadece mükemmel bir öğrenci olarak tanımaktadır. Ancak boynuzlu bir nakil öğrenci olan Nokotan hayatına girdiğinde her şey değişir. Nokotan’da tuhaf olan tek şey boynuzlar değildir. Geyik burnu, Torako’nun gizli geçmişinin kokusunu sezebiliyor! İster okulda ister hayvanat bahçesinde olsun, kaos bu geyik gözlü kızın her adımını takip eder. Artık Torako’nun aklını kurcalayan çok fazla sorusu var! Nokotan bir geyik mi, bir kız mı yoksa ikisinin arasında bir şey mi?

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours