Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation 3. Sezonu Duyuruldu!

İkinci Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation anime sezonu olan Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II‘nin final bölümü bugün yayınlandı ve hemen ardından animenin 3. sezonunu alacağı hayranlarla paylaşıldı.

mushoku tensei 3. sezon

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation 2. Sezon animesinin son bölümü bugün yayınlandı ve beraberinde daha fazlasının da yolda olduğu doğrulandı. Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation 3. Sezon resmi olarak yapım aşamasında ve ilerleyen günlerde daha fazla bilgi geleceği de kesinleşti. Ancak henüz sırasında yayın tarihi ve seslendirme kadrosu dahil olmak üzere ek ayrıntılar açıklanmadı.

Hiroki Hirano (Mushoku Tensei – Jobless Reincarnation yardımcı yönetmeni) ilk sezon için Studio Bind‘de yönetmen olarak Manabu Okamoto‘nun yerini aldı ve Ryōsuke Shibuya da ikinci sezon için yönetmen koltuğundaydı. Toshiya Ono (86, Gatchaman Crowds, Land of the Lustrous, The Promised Neverland) ise ikinci sezon için Okamoto‘nun yerine dizinin senaryo süpervizörü oldu. Sanae Shimada (Photo Kano, UTOPA) ve Yoshiko Saitō (1. sezonun baş animasyon yönetmeni) yeni karakter tasarımcıları olarak görev aldılar.

Geçen sezon ise Masakazu Miyake listedeki tek sanat yönetmeni ve Makiko Doi listedeki tek renk sanatçısı olarak geri dönmüştü. Geri dönen kadroda ayrıca görüntü yönetmeni Shinji Tonsho, editör Akinori Mishima, ses yönetmeni Jin Aketagawa, ses efektleri sanatçısı Tsutomu Ueno ve müzik bestecisi Yoshiaki Fujisawa yer alıyor. EGG FIRM animenin yapımcılığını üstlendi. Rock grubu Hitorie açılış tema şarkısı “On the Frontline“ı seslendirdi.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation konusu:

Kamyon tarafından ezilen 34 yaşında başarısız bir adamın hikayesi henüz bitmemiştir. Bir bebek olarak yeni bir dünyada yeniden dünyaya gelen Rudy, her zaman istediği hayatı yaşamak için her fırsatı değerlendirecektir. Yeni arkadaşları, yeni edindiği sihirli yetenekleri ve her zaman hayalini kurduğu şeyleri yapma cesaretiyle destansı bir maceraya atılıyor. Üstelik tüm geçmiş tecrübeleriyle birlikte!

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir