Mr. Villain’s Day Off Anime Prömiyer Tarihini Açıkladı!

Yuu Morikawa’nın Mr. Villain’s Day Off (Kyuujitsu no Warumono-san) mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından açılış ve kapanış tema şarkılarıyla birlikte, 2024 prömiyerini de ortaya çıkaran bir video yayınlandı.

mr villain's day off anime

Mr. Villain’s Day Off daha önce Ocak 2024 planlarını ve tema şarkısı sanatçılarını duyurmuştu ve şimdi ise tarih netleşti ve hem açılış hem de bitiş şarkıları yeni bir tanıtım fragmanında izleyiciyle buluştu. Yu Morikawa’nın mangasının uyarlaması, 7 Ocak 2024‘te Japonya’da yayın hayatına başlayacak.

Açılış tema şarkısı olan “Yuho,” Ivudot tarafından ve kapanış tema şarkısı “Kyusoku Juden” ise GLASGOW tarafından seslendirilecek. Her iki parçayı da aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz.

İşte yeni tanıtım fragmanı:

Mr. Villain’s Day Off (Kyuujitsu no Warumono-san) Konusu:

Başka bir gezegenden gelen Şeytani bir Örgüt Dünya’yı ele geçirmeye çalışıyor. Bu örgütün içinden “General” adında bir uzaylı, Dünya’nın savunucularına karşı her gün ölüm kalım savaşında yorulmadan savaşıyor!

Ancak bugün onun izin günü.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours