Monogatari Serisi 2024’te Off Season ve Monster Season Anime Uyarlamasıyla Geri Dönüyor!

Aniplex tarafından, NisiOisin‘in Monogatari serisindeki Off Season ve Monster Season kitaplarının SHAFT stüdyosunda Monogatari Series Off & Monster Season başlıklı bir anime uyarlaması yapılacağı duyuruldu.

Monogatari Series Off & Monster Season 2024

Aniplex markalı web sitelerinde M ve O harfleriyle birkaç günlük süren şakalaşmadan sonra, yapımcı bugün Monogatari animesinin Off Season ve Monster Season romanlarının bir anime uyarlamasıyla devam edeceğini duyurdu. İlk afişle birlikte 2024‘teki prömiyeri ve baş ekip üyelerini açıklayan bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Off Season, Monogatari zaman çizgisi boyunca meydana gelen kısa hikayelerin bir koleksiyonunu ifade ederken, Monster Season ise Araragi‘nin hikayesini üniversite yaşamında devam ettiriyor.

Midori Yoshizawa‘nın Monogatari Series Off & Monster Season’ın yönetmenliğini üstleneceği ve serinin önceki bölümlerinin yanı sıra Magia Record‘un bölümlerini yönettikten sonra ilk tam seri yönetmenliği rolünü üstleneceği açıklandı.

Yoshizawa’ya katılan Akiyuki Shinbo, Fuyashi Tou adı altında bir topluluğun yanı sıra, genel yönetmen ve seri kompozitörü olarak yeniden sahne alacak. Yukarıdaki görseli çizen Akio Watanabe ise karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak geri dönüyor.

Monogatari Series Off & Monster Season‘ın 2024 yılında prömiyer yapması planlanıyor.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Serinin ilk animesi olan Bakemonogatari Konusu:

“Bakemonogatari” Japonya’nın en popüler yazarlarından biri olan Nisioisin tarafından yazılmıştır ve seri 5 farklı hikayeden oluşmaktadır. Bir lise öğrencisi olan Koyomi Araragi, Meme Oshino sayesinde dişi bir vampirle karşılaştıktan sonra insan olarak kalmayı başarır ve olaylar gelişir…

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours